Sunday, May 22, 2011

jangan kata kau tak buat, sebenarnya kau nak tutup kesalahan, der !


aku baru nak panaskan kerusi ni duduk depan pc

tetiba dengar mak aku bising

"siapa guna toilet tadi, tak reti nak simbah air banyak banyak ke. busuk"

aku pun "ha, apa ni." just cakap perlahan pun

mak aku sambung lagi "awatnya lepas guna toilet tak reti nak simbah ni. bla bla bla"

mama ni tak ada benda dah nak bebel ke.
tu pun jadi
mungkin aku akan jadi rindu satu hari nak dengar semua ni
so julia. dengar je. dengar. hadam supaya jadi taik telinga paling besar
coi. dah kelaut.


tapi tadi tu bukan aku okay dari toilet, sorry sikit # eh yeke, tak ingat,


KAHKAHKAHKAH (!)