Sunday, October 31, 2010

kalau bukan rezeki kau, buatlah apa pun tidak akan jadi rezeki kau juga


1ST BIRTHDAY PARTY ERFAN RAFIQIE
22nd Oktober 2010 ; 31st Oktober 2010

*Ni je gambar yang dapat aku share. Ni pun kes ciplak dari facebook photographer yang kakak aku bayar. Terkilan kot sebab camera sendiri yang aku tangkap banyak banyak gambar yang aku sendiri suka hilang. Ahh persetankan mungkin tiada rezeki barangkali.

Kau tahu, aku lagi terkilan sebab aku yang tangkap gambar tu semua. Dala aku tangkap gambar semua cun nak mampus. Pastu hilang. Sedikit ada macam celaka lah. Tak dapat nak share kat facebook blogspot shit.











entri ni lambat sebenarnya, aku save draft dulu aku tacap sikit okay done
aku masih terkilan sebab gambar hilang dalam camera sendiri. TERKILAN
aku nak ulang lagi sekali ; Dala aku tangkap gambar semua cun nak mampus

>3november2010 9.02 pm