Saturday, June 19, 2010

party yasminsafia,

video

hari ni ada partyyy so aku happyy haha :D birthday min tanggal 17 hari tu, tapi buat 19hb haha *tak ada feel* haha tupttaptiptup semua berjalan lancar dan ada satu video , kelakar je, seperti berada alam fantasi gamaknya, iasalah, anak ayah.Hhe semua dok sibuk buat video dan snap snap wahhh class gituuu, bestttt :DDD btw, happyyyyyyyyy

soo happy belated birthday okay sygs ilysm :D


statement min ; tak nak kawan sudahh hee ;)